Acquoy op de foto

Uitnodiging aan alle inwoners van Acquoy: Doe mee met ACQUOY OP DE FOTO.

Kent u deze foto nog? Weet u het nog hoe het was? Was u erbij of iemand van uw familie? Wie herkent u nog? Waar zijn al die kinderen nu?”

foto C de Kock, 1976. Klik erop om te vergroten.

Deze foto met een groot aantal van de inwoners van Acquoy is meer dan 40 jaar geleden gemaakt, in 1976, en roept herinneringen op uit die tijd. Weer even terug naar het Kooise leven van toen.

Deze foto krijgt nu een vervolg: er zal weer een foto worden gemaakt op dezelfde plek, onder de toren die zo karakteristiek is voor ons dorp, waar zelfs de schuur bij de pomp er nog staat (al is hij iets kleiner geworden). En dan met zoveel mogelijk inwoners van het Acquoy van nu. Zodat de (klein)kinderen straks zullen vragen: “Kent u deze foto en was u erbij? Wie zijn dat allemaal?”

Om zoveel mogelijk inwoners de kans te geven mee te doen zal de ACQUOY OP DE FOTO-dag in een van de weekenden in oktober worden gehouden, rond 11 uur in de ochtend als het licht het mooist is.

U krijgt binnenkorten mail en een flyer met een paar datumvoorstellen. 
De ACQUOY OP DE FOTO-dag zal worden gehouden op de dag waarop de meeste bewoners kunnen. Is het die dag te slecht weer, dan wijken we uit naar de dag die als tweede voorkeursdag werd aangewezen. U ontvangt hierover tijdig bericht.

Wilt u alvast de datumprikker invullen om uw beschikbaarheid aan te geven, stuur dan even een mail naar info@vriendenvanacquoy.nl.

Deze fotosessie wordt mogelijk gemaakt met een subsidie van gemeente Geldermalsen.